Γιατι να διαλεξετε την Kyklos

servicesiPhoneKyklos  
Γιατί η Κύκλος πιστεύει ότι ο ρόλος της είναι ένας και μοναδικός. Η αύξηση των πωλήσεων των πελατών της. Όλο το οπλοστάσιο των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της- που προσφέρει το παραδοσιακό αλλά και το σύγχρονο marketing – είναι προσανατολισμένο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Κάθε ενέργεια της αποτελεί μέρος ενός συνολικού στρατηγικού σχεδίου που έχει εκπονηθεί αλλά και που συνεχώς επικαιροποιείται ώστε να επιτυγχάνεται αυτός ο βασικός στόχος. Κάθε ενέργεια θα πρέπει να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή απόδοση στα πλαίσια του βασικού σχεδίου. Όταν διαλέγετε την Κύκλος έχετε στην διάθεση σας μια ομάδα που απαρτίζεται από μέλη με τεχνογνωσία αλλά και πρακτική εμπειρία στην αγορά η οποία είναι στη διάθεση της επιχείρησης σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μια ομάδα που λειτουργεί συλλογικά για λογαριασμό των πελατών της.

Χαρακτηριστικα Eshop

To eshop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένας ιστότοπος όπου παρουσιάζονται όλα τα προιόντα σας σε μία μορφή ηλεκτρονικής βιτρίνας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς των προιόντων σας με την βοήθεια ενός συστήματος παραγγελιοληψιών, αλλιώς λέγεται και shopping cart. Αυτό το σύστημα βοηθάει τον υπεύθυνο που ασχολείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας επιπλέον υπάλληλος που ασχολείτε με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Όπως και ο πελάτης σας θα ερχόταν στο φυσικό σας κατάστημα να αγοράσει το προιόν σας βλέποντας το στην βιτρίνα σας, με την παρουσία eshop θα βλέπει τα προιόντα σας απο την άνεση του σπιτιού του.
Τα χαρακτηριστικά ενός eshop είναι τα εξής

  • Πλήρης ενημέρωση χαρακτηριστικών των προιόντων
  • Δυνατότητα προβολής όλων των προιόντων μέσα σε λίγα λεπτά
  • Συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων των πελάτών και εγγραφή σε σύστημα ενημέρωσης
  • Συγκέντρωση και ανάλυση στατιστικών στοιχείων για τις καλύτερες πωλήσεις προιόντων.
  • Πληρωμή προιόντων με πιστωτική καρτα

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα eshop, εδώ θα αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς. Ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι του φυσικού καταστήματος είναι ότι δουλεύει 24/7 αλλά εξυπηρετεί και τους πελάτες απο τον χώρο τους. Η αγορά στόχου του καταστηματός σας αυξάνεται, αφού το γεωγραφικό μήκος και πλάτος στο οποίο απευθύνεστε αυξάνεται σε πανελλαδικό εάν όχι παγκόσμιο επίπεδο, αφού είστε online, δηλαδή προσβάσιμοι απο παντού. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η πλήρη και έγκυρη ενημέρωση των προιόντων ή των υπηρεσιών σας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης τι ακριβώς αγοράζει αλλα και γιατί. Σε περίπτωση που θέλετε να μειώσεται έστω και λίγο το φυσικό σας χώρο, το eshop θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα αντιπροσωπεύει πλήρως την βιτρίνα του καταστήματός σας σε έναν ιστότοπο. Πρακτικά έχετε περισσότερο χώρο προς αποθήκευση των προιόντων σας, αφού η προβολή τους φυσικά δεν χρειάζεται κάποιον χώρο. Επίσης προσφορές ή και νέα προιόντα μπορούν να προωθηθούν με ένα πολύ καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο, που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας, και θα ωθήσει το καταστημά σας να γίνει ευρεώς γνωστό.

Τι χρειαζομαι για ενα Eshop

Domain Name

kyklosDomainName

Domain Name είναι το μοναδικό εκείνο όνομα που κατοχυρώνεται για την ιστοσελίδα σας, με σκοπό οι χρήστες να πληκτρολογούν αυτό το όνομα σε οποιδήποτε περιηγητή(browser) για να σας βρίσκουν, και να διαβάζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Web Hosting

kyklosWebHosting

Το internet είναι ένα μεγάλο “ξενοδοχείο” που φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό απο ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν το δικό τους χώρο σε αυτό, το οποίο είναι απαραίτητο για την υπαρξή τους. Domain name και Web Hosting είναι αλλυλέγγυα μεταξύ τους, και πρέπει να ανανεόνται κάθε χρόνο για να είναι υπαρκτή η παρουσία σας στο internet. To μέγεθος του χώρου, που πρέπει να έχετε διαθέσιμο καθώς και οι απαιτήσεις του εξυπηρετητή(server) θα υπολογισθούν με βάση το υλικό αλλά και την επισκεψιμότητα(traffic)της ιστοσελίδας σας.

Επιλογη εικαστικου

kyklosWebDesign

Για να αναδείξουμε την ιστοσελίδα μας στους χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να έχουμε και μία όμορφη εικαστική παρουσία, η οποία θα αναδείξει την υπηρεσία σας, το προιόν σας ή την είδηση σας με έναν εύκολο, ευανάγνωστο και σωστά σχεδισμένο και λειτουργικό τρόπο. Σε αυτό θα βοηθήσουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές web design αλλά και το γραφιστικό τμήμα που θα συμμετάσχει μέσα στα πλαίσια της σχεδίασης. Σε όλο αυτό το στάδιο η συμμετοχή του πελάτη είναι ενεργή και η υλοποίηση είναι επιτακτική ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του.

Περιεχόμενο Eshop

content-writing-4401

Για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Website σας θα χρειαστούμε το περιεχόμενο που θα αναρτηθεί στην σελίδα. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει τα κείμενα, τις φωτογραφίες και κάποια στοιχεία επικοινωνίας ούτως ώστε να ζωντανέψει και να έρθει εις πέρας το έργο. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι συντακτικά και λεξιλογικά σωστό αλλα και να προσδίδει την απαραίτητα ενημέρωση στον χρήστη που επισκέπτεται την σελίδα σας. Η Kyklos διαθέτει συντακτική ομάδα η οπoία ερευνά και συντάσει τα απαραίτητα κείμενα που θα χρειαστούν για την σωστή ενημέρωση και προώθηση των προιόντων ή υπηρεσιών σας.