Websites

Γιατι να διαλεξετε την Kyklos

servicesiPhoneKyklos  
Γιατί η Κύκλος πιστεύει ότι ο ρόλος της είναι ένας και μοναδικός. Η αύξηση των πωλήσεων των πελατών της. Όλο το οπλοστάσιο των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της- που προσφέρει το παραδοσιακό αλλά και το σύγχρονο marketing – είναι προσανατολισμένο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Κάθε ενέργεια της αποτελεί μέρος ενός συνολικού στρατηγικού σχεδίου που έχει εκπονηθεί αλλά και που συνεχώς επικαιροποιείται ώστε να επιτυγχάνεται αυτός ο βασικός στόχος. Κάθε ενέργεια θα πρέπει να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή απόδοση στα πλαίσια του βασικού σχεδίου. Όταν διαλέγετε την Κύκλος έχετε στην διάθεση σας μια ομάδα που απαρτίζεται από μέλη με τεχνογνωσία αλλά και πρακτική εμπειρία στην αγορά η οποία είναι στη διάθεση της επιχείρησης σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μια ομάδα που λειτουργεί συλλογικά για λογαριασμό των πελατών της.
 

Χαρακτηριστικα Website

Μία ιστστοσελίδα  ή αλλιώς Website είναι το σύνολο δύο ή και περισσοτέρων σελίδων στο διαδίκυο όπου συμπεριλαμβάνει μεταβλητό ή μή μεταβλητό περιεχόμενο (εικόνες, κείμενα, βίντεο) πρός όλους τους χρήστες του διαδικτύου.
Η επιλογή ανάμεσα σε σταστικά ή δυναμικά websites είναι ανάλογη με την φύση του περιεχομένου που θα συμπεριλαμβάνει η ιστοσελίδα σας. Συνήθως στατικά είναι αυτά τα websites τα οποία τα προιόντα ή υπηρεσίες δέν αλλάζουν συχνά, με αποτέλεσμα να μην χρειαστούν ανανέωσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τέτειου είδους ιστοσελίδες θα μπορούσαν να ήταν επιχειρήσεις όπως οδοντίατροι, κομμωτήρια ή άλλες που οι υπηρεσίες τους δεν αλλάζουν στον χρόνο και βρίσκουν συγκεκριμένη εφαρμογή. Σε αντίθεση με τα δυναμικά websites, όπου εκεί η φύση της επιχείρησης προσθέτει, τροποποιεί ή αφαιρεί προιόντα και υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα την ενημέρωση της ιστοσελίδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπου εκεί πρέπει να κατασκευαστεί ένα σύστημα διαχείρησης περιεχομένου, ούτως ώστε να διευκολύνουμε την άμεση, εύκολη, και ασφαλή ενημέρωση του website μας.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι ιστοσελίδων, μερικοί απο αυτοί είναι οι προσωπικές ιστοσελίδες, που αναφέρονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα ειδησεογραφικά websites/portals, τα οποία είναι κυρίως ενημερωτικά, με την βοήθεια διαφόρων άρθρων συσχετιζόμενα με ένα θέμα. Έπισης υπάρχουν τα forums, τα οποία αναφέρονται σε κοινότητες ή οργανισμούς που συζητούν κάποια θέματα ανοικτά προς το μέλη του. Υπάρχουν ιστοσελίδες που ασχολούνται με τη παρουσίαση του προιόντος τους μέσω ενός online καταλόγου, όχι όμως απαραίτητα eshop για τον λόγο ότι το προιόν δεν πωλείτε μέσω του διαδικτύου. Τέλος ένας πολύ γνωστός τύπος website είναι τα blogs τα οποία έχουν κυρίως αρθρογραφικό χαρακτήρα με σκοπό την εξωτερίκευση ιδεών και ιδεολογιών καθώς και νέων σε μία διαφορετική εικαστική μορφή.

Τι χρειαζομαι για ενα Website

Domain Name

kyklosDomainName

Domain Name είναι το μοναδικό εκείνο όνομα που κατοχυρώνεται για την ιστοσελίδα σας, με σκοπό οι χρήστες να πληκτρολογούν αυτό το όνομα σε οποιδήποτε περιηγητή(browser) για να σας βρίσκουν, και να διαβάζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Web Hosting

kyklosWebHosting

Το internet είναι ένα μεγάλο “ξενοδοχείο” που φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό απο ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν το δικό τους χώρο σε αυτό, το οποίο είναι απαραίτητο για την υπαρξή τους. Domain name και Web Hosting είναι αλλυλέγγυα μεταξύ τους, και πρέπει να ανανεόνται κάθε χρόνο για να είναι υπαρκτή η παρουσία σας στο internet. To μέγεθος του χώρου, που πρέπει να έχετε διαθέσιμο καθώς και οι απαιτήσεις του εξυπηρετητή(server) θα υπολογισθούν με βάση το υλικό αλλά και την επισκεψιμότητα(traffic)της ιστοσελίδας σας.

Επιλογη εικαστικου

kyklosWebDesign

Για να αναδείξουμε την ιστοσελίδα μας στους χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να έχουμε και μία όμορφη εικαστική παρουσία, η οποία θα αναδείξει την υπηρεσία σας, το προιόν σας ή την είδηση σας με έναν εύκολο, ευανάγνωστο και σωστά σχεδισμένο και λειτουργικό τρόπο. Σε αυτό θα βοηθήσουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές web design αλλά και το γραφιστικό τμήμα που θα συμμετάσχει μέσα στα πλαίσια της σχεδίασης. Σε όλο αυτό το στάδιο η συμμετοχή του πελάτη είναι ενεργή και η υλοποίηση είναι επιτακτική ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του.

Περιεχόμενο Website

content-writing-4401

Για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Website σας θα χρειαστούμε το περιεχόμενο που θα αναρτηθεί στην σελίδα. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει τα κείμενα, τις φωτογραφίες και κάποια στοιχεία επικοινωνίας ούτως ώστε να ζωντανέψει και να έρθει εις πέρας το έργο. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι συντακτικά και λεξιλογικά σωστό αλλα και να προσδίδει την απαραίτητα ενημέρωση στον χρήστη που επισκέπτεται την σελίδα σας. Η Kyklos διαθέτει συντακτική ομάδα η οπόια ερευνά και συντάσει τα απαραίτητα κείμενα που θα χρειαστούν για την σωστή ενημέρωση και προώθηση των προιόντων ή υπηρεσιών σας.