Έχετε κάποια απορία; Καλέστε μας στο 2741304001!|info@e-kyklos.gr
Analytics 2018-06-06T18:04:02+02:00

Το "κλειδί" για κάθε Ιστοσελίδα

Η σωστή αξιοποίησή του Google Analytics μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της επένδυσής σας στις διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχετε και να αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητά τους.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν και αξιοποιούν πραγματικά τις δυνατότητές του, ενισχύοντας έτσι την ιστοσελίδα τους.

Στην Kyklos αναλαμβάνουμε να σας εισάγουμε στον προηγμένο κόσμο του Google Analytics, καθοδηγώντας σας με ασφάλεια στο χτίσιμο μιας αποδοτικής διαφημιστικής καμπάνιας. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις μας για να κατανοήσετε με λεπτομέρεια τους επισκέπτες του site σας και να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπής.

Τα οφέλη της χρήσης του Google Analytics είναι πολλά. Μπορείτε να βλέπετε πρώτα τα βασικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ιστοσελίδα σας για να αποκτήσετε σαφή εικόνα, να μαθέτε ποιες διαφημιστικές σας καμπάνιες σημείωσαν τη μεγαλύτερη κίνηση, να καθορίσετε το target group σας ανάλογα με την προέλευση των επισκεπτών σας, να διαπιστώσετε το προφίλ του βασικού κοινού σας, να δείτε με αριθμούς τη δύναμη του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, όπως και τι δεν πήγε τόσο καλά, ώστε να το βελτιώσετε. Ύστερα από όλα αυτά, θα περιμένετε κι άλλο;

Συντονιστείτε στο Google Analytics τώρα!

more