Έχετε κάποια απορία; Καλέστε μας στο 2741304001!|info@e-kyklos.gr
Digital Marketing 2018-06-20T17:42:40+02:00

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:
* Κατασκευή Ιστοσελίδων
* E- shops
* E-mail Marketing
* Social Media

 

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στη σημερινή εποχή η διαδικτυακή παρουσία είναι πολύ σημαντική για μια επιχείρηση. Μέσω της ιστοσελίδας σας οι πελάτες θα μπορέσουν να εντοπίσουν την επιχείρησή σας και να πληροφορηθούν για το είδος των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχετε.

Ελάτε στην Kyklos να κατασκευάσουμε καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη. Επίσης είναι responsive, δηλαδή αλλάζουν διάσταση και προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές ( tablet, κινητά ). 

E-shop

To eshop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένας ιστότοπος όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα σας σε μία μορφή ηλεκτρονικής βιτρίνας

Ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι του φυσικού καταστήματος είναι ότι δουλεύει 24/7 αλλά εξυπηρετεί και τους πελάτες από τον χώρο τους. Η αγορά στόχου του καταστήματός σας αυξάνεται, αφού το γεωγραφικό μήκος και πλάτος στο οποίο απευθύνεστε αυξάνεται σε πανελλαδικό εάν όχι παγκόσμιο επίπεδο, αφού είστε online, δηλαδή προσβάσιμοι από παντού. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η πλήρη και έγκυρη ενημέρωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης τι ακριβώς αγοράζει αλλά και γιατί. Σε περίπτωση που θέλετε να μειώσετε έστω και λίγο το φυσικό σας χώρο, το eshop θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα αντιπροσωπεύει πλήρως την βιτρίνα του καταστήματός σας σε έναν ιστότοπο. Πρακτικά έχετε περισσότερο χώρο προς αποθήκευση των προϊόντων σας, αφού η προβολή τους φυσικά δεν χρειάζεται κάποιον χώρο. Επίσης προσφορές ή και νέα προϊόντα μπορούν να προωθηθούν με ένα πολύ καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο, που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας, και θα ωθήσει το κατάστημά σας να γίνει ευρέως γνωστό

Email Marketing

To Newsletter marketing αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μεθόδους για την προώθηση της επιχείρησής σας. Τα Newsletters αποτελούν μια πιο ήπια μέθοδο διαφήμισης η οποία δεν βομβαρδίζει τον καταναλωτή με προϊόντα προς πώληση, αλλά έχει ως προτεραιότητα να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στον καταναλωτή και την επιχείρησή σας.

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε έξυπνα Newsletters που προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Social Media

Σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση για ένα ολοκληρωμένο πλάνο marketing. Οι επιταγές της ψηφιακής εποχής δημιουργούν ένα πολύπλοκο σύστημα μέσα στο οποίο ο επιχειρηματίας καλείται να βρει και να χρησιμοποιήσει τα μέσα εκείνα τα οποία θα προάγουν την επιχείρησn του με τον αποδοτικότερο τρόπο. 

Εκεί λοιπόν εμείς παρέχουμε την τεχνoγνωσία και την μεθοδικότητα που απαιτείται ώστε n ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης να αποτελεί το όχημα που θα οδηγεί σε μια συνεχή ανάπτυξη. Η βαθιά γνώση μας στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός σχεδίου το οποίο με διαδραστικούς τρόπους θα φέρει την επιχείρηση σε επαφή με τους πελάτες της διασφαλίζει την μέγιστη αποδοτικότητα της επένδυσης. Είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία σε συνεχή βάση συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τον, διαχειριζόμενοι την σχέση του με τους πελάτες του και διαμορφώνοντας το ψηφιακό προφίλ της επιχείρησης έτσι ώστε n επαφή και επικοινωνία με τις αγορές στόχου μας να είναι συνεπής, αδιάκοπη και αποδοτική.

more