Έχετε κάποια απορία; Καλέστε μας στο 2741304001!|info@e-kyklos.gr
Ariston Glass 2018-06-18T17:26:49+02:00

Project Description

 

portfolioPageAriston

Ariston Glass Project

Η εταιρεία Ariston Glass Ltd εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή του Λουτρακίου. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας της, είναι η παραγωγή συστημάτων διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων, κρυστάλλων ασφαλείας και Structural Glazing. Στόχος μας για την Ariston Glass είναι η ολοκληρωμένη και ουσιαστική παρουσίαση του συνόλου των δραστηριοτήτων της με βασικό εργαλείο την αποτελεσματική διαχείριση της παρουσίας της στο διαδίκτυο. καθώς και με την προσέγγιση της αγοράς στόχου που θέλει να εδραιωθεί η Ariston Glass είτε αφορά τον τελικό καταναλωτή είτε πρόκειται για την business αγορά στην οποία απευθύνεται.

Πιο συγκεκριμένα, επιδιώκουμε την ουσιαστική αλληλεπίδραση με την αγορά στόχου της επιχείρησης η οποία αποτελεί το «ακροατήριο» μέσα από το οποίο η Ariston Glass θα αναπτύξει την πολυσχιδή δραστηριότητά της. Βασική επιδίωξη είναι μέσα απο την ιστοσελίδα, απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και απο τις Στοχευμένες Αποστολές Ενημερωτικών Επιστολών να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και να προβληθούν πιο αποτελεσματικά τα έργα της και η εξειδίκευση της στις αγορές στόχου που αποτελούν και το εν δυνάμει πελατολόγιο της.

 

[button color=”btn-default” link=”https://www.facebook.com/Ariston.Glass” target=”_blank” ]Facebook[/button] [button color=”btn-default” link=”https://plus.google.com/111731692042073135329/about” target=”_blank” ]Google+ Page[/button]

Project Details

Categories:

more