Έχετε κάποια απορία; Καλέστε μας στο 2741304001!|info@e-kyklos.gr
Dr.Zantopoulos 2018-06-18T17:27:19+02:00

Project Description

11031914_836663199703430_7741170913649293782_n

Dr.Zantopoulos Project

Ο δόκτωρ Γεώργιος – Ζαχαρίας Ζαντόπουλος ειδικεύεται στον χώρο της παιδιατρικής και της αναπτυξιολογίας. Το ιατρείο του βρίσκεται στην πόλη της Κορίνθου.
Μέσα απο μια αναλυση του κλάδου αλλά και μια ανάλυση της τοπικής αγοράς ειδικότερα αλλά και τον τρόπο που ο κόσμος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο προκειμενου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν το παιδί του χαράξαμε την στρατηγική μάρκετινγκ που θα ακολουθήσουμε.
Αρχικά, οριοθετήσαμε τις αγορές στόχου που θέλουμε να απευθυνθούμε και στην συνέχεια καθορίσαμε τα εργαλεία και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε για να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά τις συγκεκριμένες αγορές προκειμένου να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα του γιατρού και να παρουσιάσουμε την εξειδίκευση του. Δημιουργώντας ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για την επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης και χρησιμοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook). Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται διαφημιστικές καμπάνιες σχεδιασμένες για την προσέγγιση της συγκεκριμένης αγοράς στόχου που μας ενδιαφέρει ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται και άλλοι τρόποι προσέγγισης των υπαρχόντων πελατών μέσω e-mail marketing campaigns.
Μέσα απο μια συνεχή παρακολούθηση του τρόπου που αντιδρά και αναζητά ο κόσμος στο διαδίκτυο όλες οι κινήσεις που πραγματοποιούνται έχουν σαν απώτερο σκοπό την εμφάνιση του δικτυακού τόπου σε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω της χρήσης συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών.

[button color=”btn-default” link=”https://www.facebook.com/paidiatros.zantopoulos” target=”_blank” ]Facebook Page[/button] [button color=”btn-default” link=”http://zantopoulos-paidiatros.gr/” target=”_blank” ]Website[/button]

Project Details

Categories:

more