Έχετε κάποια απορία; Καλέστε μας στο 2741304001!|info@e-kyklos.gr

3 Δικαιολογίες εξαιτίας των οποίων δεν έχετε ιστοσελίδα [Και Γιατί χρειάζεστε μια]

3 Δικαιολογίες εξαιτίας των οποίων δεν έχετε ιστοσελίδα [Και Γιατί χρειάζεστε μια]

Υπάρχουν στιγμές που ψάχνω για μια επιχείρηση, μπάντα, εστιατόριο, οτιδήποτε, και το πρώτο αποτέλεσμα είναι μια σελίδα στο Google+ Place ή μια σελίδα Yelp. Ή, ακόμη χειρότερα, μια σελίδα στο Facebook. Δεν υπάρχει πραγματική ιστοσελίδα. Αυτό συμβαίνει συνήθως με τις μικρότερες ή νέες επιχειρήσεις.

Μην με παρεξηγείτε. Το να έχει μια επιχείρηση μια σελίδα στο Facebook, στο Google και στο Yelp είναι σημαντικό και σίγουρα θα βοηθήσει την κατάταξη της επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης. Όμως, παρόλα αυτά, χρειάζεστε να έχετε επιπλέον ένα επίσημο “σπίτι” στο διαδίκτυο, ένα χώρο που στεγάζει το περιεχόμενο της επιχείρησής σας.

Τι συμβαίνει αν το Facebook κλείσει αύριο ενώ εσείς στηρίζεστε σε αυτό για να φιλοξενήσει τη παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο;

Επίσης το διαδίκτυο είναι ένας ασταθής χώρος. Θυμηθείτε παλαιότερα όταν το MySpace ήταν πρωταγωνιστής; Όμως το MySpace γρήγορα εξαφανίστηκε στην αφάνεια. Ύστερα απ’ αυτό το γεγονός μια επιχείρηση που φιλοξενούνταν σε αυτό έπρεπε να κάνει αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προλάβει να δημιουργήσει μια νέα στέγη στο διαδίκτυο, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είμαστε πλέον στο 2015. Η εποχή που δεν χρειαζόταν μια επιχείρηση ένα πραγματικό δικτυακό τόπο πέρασε πριν από μια δεκαετία.

Γιατί λοιπόν δεν έχει αποκτήσει ακόμα η επιχείρησή σας έναν ιστοχώρο; Παρακάτω αναφέρονται μερικές δικαιολογίες που ακούγονται συχνά:

  1. Το κόστος είναι υπερβολικά υψηλό.

Αυτός είναι ένας βάσιμος λόγος. Το ύψος του προϋπολογισμού είναι συνήθως μία από τις σημαντικότερες ανησυχίες που όλοι οι πελάτες μας έχουν όταν έρχονται σε εμάς για ένα νέο προτζεκτ (έργο).

Όμως, μπορείτε να έχετε μια σπουδαία ιστοσελίδα με βάση οποιοδήποτε προϋπολογισμό, είτε έχετε τον προϋπολογισμό μιας μεγάλης εταιρείας όπως η McDonald’s, είτε τον προϋπολογισμό του Terry McDonald, ιδιοκτήτη του Τέρι Cupcakes.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα για το κόστος του σχεδιασμού είναι να ξεκινήσετε με ένα πρότυπο ιστοσελίδας (μπορείτε να το αγοράσετε από ένα site όπως Themeforest). Αφού κάνετε την απαραίτητη παραμετροποίηση και τις αναγκαίες προσαρμογές και συμπληρώσετε το περιεχόμενο και τις εικόνες, είστε έτοιμοι με ένα ολοκαίνουργιο δικτυακό τόπο.

Άλλη επιλογή που έχετε είναι να πραγματοποιήσετε το στήσιμο της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας σε επιμέρους φάσεις. Ξεκινήστε ανανεώνοντας το σχεδιασμό, στη συνέχεια προχωρήστε σε άλλα πράγματα που μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή σας, όπως τη δημιουργία νέου περιεχομένου, τη Βελτιστοποίηση των Μηχανών Αναζήτησης (Search Engine Optimazation), ή σε ακόμα σε πιο προηγμένες ενέργειες, όπως τη δημιουργία μιας περιοχής σύνδεσης του πελάτη (login area) ή την ενσωμάτωση ενός Συστήματος Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (Customer Relationship Management).

  1. Δεν έχω χρόνο για να τη συντηρήσω ή να την ενημερώνω.

Δεν χρειάζεστε να ασχοληθείτε με την ιστοσελίδα σας για περισσότερες από δύο ώρες την εβδομάδα, ελέγχοντας τα εργαλεία webmaster για αναφορά σφαλμάτων, γράφοντας ένα blog post (το Google ανταμείβει το νέο περιεχόμενο) και κάνοντας οποιαδήποτε ενημέρωση για τα plugins που μπορεί να έχετε.

Μοιράστε τις ενημερώσεις μεταξύ όλων των μελών της ομάδας σας ώστε να συμμετέχουν όλοι. Ζητήστε από τα μέλη της ομάδας σας (εφόσον είναι τετραμελής) να γράψει ο καθένας τουλάχιστον ένα blog το μήνα και θα έχετε ένα νέο blog κάθε εβδομάδα προτού το καταλάβετε.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση την παρακολούθηση της συντήρησης της ιστοσελίδας σας καθώς και την παρακολούθηση του περιεχομένου της, την οποία θα ελέγχετε κατά τα διαστήματα αυτά, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ελέγχετε την κατάσταση.

  1. Δεν ξέρω τι κάνω.

Γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Είμαστε ειδικοί στο να δημιουργούμε ιστοσελίδες ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας έρχονται σε μας, όπως ακριβώς γιατί οι πελάτες σας πηγαίνουν σε εσάς. Είμαστε εδώ για να σας δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα και να σας δείξουμε πώς να την χρησιμοποιήσετε. Μας ενδιαφέρει οι πελάτες μας να κατέχουν πλήρως την ιστοσελίδα τους.

By | 2015-01-15T10:48:50+02:00 January 15th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

more